Over BoatSeatSystem

Tijdens het vissen vanuit een boot is je houding van groot belang. Dit geldt voor je rug, nek en armen. De positie en de hoogte van je stoel tijdens het vissen hebben grote invloed op je vangsten. Bij een optimale positie kunt u 'met gevoel vissen' en beter aanslaan. De inrichting van een visboot is direct van invloed op de vangsten. Kenners weten dit.

BoatSeatSystem is ontstaan in de praktijk. Vanuit de ervaring in visboten met vaste stoelposities én met bestaande sledesystemen. Echt handig en snel zijn deze systemen vaak niet. Met BoatSeatSystem kunt u snel, eenvoudig en veilig van positie wisselen met uw stoel. Met BoatSeatSystem kunt u tijdens het varen uw boot altijd in balans brengen door uw eigen gewicht optimaal over de boot te verdelen.

Ervaren vissers in de praktijk

Inmiddels varen in Nederland en daarbuiten enkele zeer ervaren bootvissers rond met het railsysteem van Boatseatsystem. Bijv. Jeroen Wensink, mede-ontwikkelaar van het systeem en winnaar van de NKS-Finale 2012 op de Nieuwe Merwede samen met vaste vismaat Harold Wildeboer. Jeroen vist al jaren met het BoatSeatSystem in zijn Lund.
Maar ook bijvoorbeeld NKS-legende Chris Bloemert, tweevoudig NKS Finalekampioen, heeft het systeem al tien jaar lang in zijn visboot en het functioneert na al die jaren nog steeds prima.
Ook roofviscrack Wim van der Velde vaart al een aantal jaren zeer tevreden rond met het systeem, lees een compleet verhaal over zijn boot op roofvisnet:
> http://www.roofvisnet.nl/in-de-boot-genomen

Voor extra info lees ook het persbericht op Total Fishing:
> http://www.totalfishing.nl